Matadepera, el municipi que més recicla de Catalunya

Un any més, Matadepera és el municipi que més recicla de tota Catalunya, segons dades de l’Agència de Residus de Catalunya. I és que des de la implantació conjunta l’any 2005 del sistema de recollida Porta a Porta (PaP) per part de l’Ajuntament i de Juan y Juan, el municipi ha esdevingut un referent pel que fa al reciclatge de residus.

De fet, el percentatge de recollida selectiva bruta a Matadepera l’any 2016 va ser d’un 90, 09%, una xifra molt més elevada que la mitjana catalana, situada en el 38,5% de residus reciclats. L’objectiu per a l’any 2020 és que els municipis catalans arriben a un percentatgee de recollida selectiva bruta de, com a mínim, el 60% del total. Matadepera fa anys que té els deures fets.

2 respostes a «Matadepera, el municipi que més recicla de Catalunya»

Deixi un comentari