Navarcles recicla més gràcies al porta a porta

No fa ni cinc mesos que l’Ajuntament y Juan y Juan van implantar el sistema de recollida Porta a Porta (PaP) al municipi de Navarcles, però els resultats ja es deixen notar. Segons dades del Consorci del Bages, l’índex de reciclatge de residus del municipi el passat mes de juliol va ser d’un 84,1%.

Aquesta xifra és més que notable, ja que supera amb escreix la mitjana de recollida selectiva de Catalunya, situada en el 38,5%. Aquestes dades mostren encara una major importància si es comparen amb el 29,4% de percentatge de reciclatge de juliol de 2016, quan el sistema  PaP no s’havia iniciat al municipi.

Així doncs, Navarcles està a prop de triplicar el percentatge de recollida selectiva en només cinc mesos de funcionamient del servei. ¿L’objectiu? Arribar al 90% de residus reciclats y mantener-se en aquesta xifra, com ja ha aconseguit Matadepera.

Una resposta a «Navarcles recicla més gràcies al porta a porta»

Deixi un comentari