Una delegació del govern de Malta visita Juan y Juan

La bona tasca de Juan y Juan amb el sistema de recollida Porta a Porta llama l’atenció a diversos indrets. Sense anar més lluny, el passat mes de abril una delgació del govern de Malta va visitar l’empresa.

L’objectiu de la visita era recollir informació sobre els elements més importants en el moment d’implantació d’un sistema de recollida Porta a Porta.  El govern de Malta està estudiant implamntar aques sistema de recollida a l’illa, amb una elevada densitat de població i una gran afluència de turistes. Així doncs, reciclar i separar bé els residus des de l’inici és vital per evitar la construcció de nous abocadors.

Imatge: Ajuntament de Matadepera

La delegació estava formada per membres de Wasteserv Malta, l’empresa estatal encarregada de la redacció del projecte de recollida Porta a Porta, i també per personal de Frith Resource Management, una consultoria britànica que dóna suport en el projecte. Per part de Wasteserv Malta, van estar presents Clyde Falzon, Director d’Implementació Estratègica i Daniella Psaila, Directora del Departament d’Operacions. En representació de Frith Resource Management, van estar presents el director de l’empresa, Paul Frith i Leanne Throw, Consultora Mediambiental.  També va estar-hi Miguel Morales, del Departament de Vendes de GeesinkNorba, que va ser qui va coordinar la visita.

Després d’una reunió a la seu de Viladecavalls, la comitiva es va desplaçar a Matadepera, on Josep Antoni Lao, Cap de Serveis i de la Brigada, els va fer una visita guiada per la deixalleria municipal. Durante el recorregut, se’ls va explicar la importància de tenir un equipamient d’aquestes característiques per al bon funcionamient del Porta a Porta. Així mateix, també es va fer una demostració del funcionamient d’un dels vehicles tricompartimentats que treballen a Matadepera.

Deixi un comentari