Vacarisses millora el seu índex de reciclatge

Tal i com era d’esperar, la implantació del sistema de recollida Porta a Porta a Vacarisses ha anat acompanyada d’una considerable augment de l’índex del reciclatge del municipi.

En només dos mesos, Vacarisses ha passat d’un percentatge de recollida selectiva del 18,74% a un 66,32%, una xifra que supera ja l’objetivo del 60% marcat per a l’ny 2020.

Aquesta xifra tan positiva no hauria estat possible sense la dràstica reducció de la generació de fracció resta, que ha passat de les prop de 200 tones mensuals a l’octubre de 2017 (últim mes complet sense PaP) a poc més de 47 el gener de 2018. Gran part d’aquesta quantitat ha anat a la fracció d’ orgànica i una altra part a la recollida porta a porta d’estris i poda.

Ara bé, aquest mes de gener de 2018, la fracció resta va tornar a ser la que va tenir més pes a Vacarisses, tot i que només es recull un dia a la setmana. Queda, per tant, molt camí de conscienciació per a recórrer.

Deixi un comentari