Vacarisses dobla la recollida de mobles i de poda

Les primeres conseqüències de la implantació a Vacarisses del sistema Porta a Porta ja són palpables: la demanda del servei gratuït de recollida de mobles i de poda a domicili s’ha doblat en només una setmana.

Tot i que encara és d’hora per extreure conclusions (especialment a nivell de recollida selectiva), sí que es pot establir una connexió clara entre la retirada de contenidors i l’augment del servei de recollida de mobles i de poda. Ja no existeix la possibilitat de deixar objectes i branques als contenidors, així que els ciutadans han apostat per sol·licitar el servei de recollida a domicili. Conscients de la situació , Juan y Juan i l’Ajuntament de Vacarisses han ampliat aquest servei, que ha passat d’oferir-se tres dies a la setmana a sis.

Amb la recollida de mobles i de poda a domicili els residus són transportats a la deixalleria o directament a la planta de tractament, en lloc d’anar a l’abocador, que és el que succeïa amb el sistema de contenidors. Aquest fet suposa un gran contribució per part del municipi a la conservació del medi ambient.

Una resposta a «Vacarisses dobla la recollida de mobles i de poda»

Deixi un comentari